nieuws

Gebruik Praxtour


Instellen weerstand:

Het is niet voor iedereen weggelegd (meteen) een zware bergetappe met de echte realistische weerstand te fietsen. Ook niet-klimmers en minder getrainden moeten genieten van de Praxtour en de beschikbare routefilms. Om die reden biedt Praxtour de mogelijkheid de weerstandinstelling bij het begin van de tocht te kiezen. Dit kan in 4 gradaties 'Light', 'Medium', 'Sport', 'Real'.

TimeRiding:

Met ‘TimeRiding’ kies je je eigen resultaten of die van een ander uit een vorige rit als vergelijkingsmateriaal. Die resultaten worden op de monitor weergegeven zoals de tussentijden bij een tijdrit. Op verschillende meetpunten kun je de tijden vergelijken.

MultiRiding:

Met ‘MultiRiding’ kun je met maximaal 4 Praxtours tegelijkertijd een route tegen elkaar fietsen. Dit verhoogt het wedstrijdelement en dwingt je tot het uiterste te gaan! Je kunt op je monitor de tijd- en afstandverschillen t.o.v. je tegenstanders zien.

Routefilms:

Onze bibliotheek met routefilms wordt regelmatig uitgebreid. Naast nieuwe bergetappes, zullen hier delen van Klassiekers, WK of NK parkoersen en mooie vlakke ritten aan toegevoegd worden. Kijk op 'routefilms'.

Klik hier voor de Praxtour Course gebruikshandleiding.