nieuws

Brug Praxtour


Indstilling af modstand:

Selvfølgelig er det ikke muligt for alle at cykle en hård bjergetape med den virkelige belastning. Ikke-klatrevante og mindre øvede, starte med mindre belastning og så løbende forbedre sig. Dette kan være en stor multivations faktor for mange mennesker. Af denne grund giver Praxtour mulighed for at indstille modstand inden starten af træningen. Der er fire indstillinger 'Light, Medium, Sport og Real' at vælge imellem.

Tidskørsel:

Med 'Time Riding' kan du vælge at køre mod dine egne tider eller mod andres tider. Her kan du sammenligne din styrke med dine træningskammerater. Resultaterne vises på skærmen under træning. Via forskellige mellemtider på ruten kan du sammenligne din tid her og nu, samt fra gang til gang under selve træningen.

MultiRiding:

Med 'MultiRiding' kan du bruge op til 4 Praxtour cykler samtidig. Dette øger konkurrence elementet og presser dig til at yde det bedste! Du kan se din tid og distance i forhold til dine konkurenter. Vores oplevelse er at mange brugere ganske enkelt mødes f.eks. 4 personer og så køre man en træningstur, med intavaller på udvalgte strækninger på ruten.

Ruter / trænings løb

I 2011 er der kommet kortere og fladere strækninger til udvalget af ruter. Der tilbydes en boks med 6 film, men det er muligt at købe dem hver for sig. Rutefilm/ der skal anvendes til spinning kan også købes separat. 'routefilms'.